Com pots fer-te soci?

Com pots fer-te soci?

Vine en horari de secretaria i un soci col·laborador t’atendrà personalment per explicar-te com funciona el BdT, resoldre tots els teus dubtes i, si vols, donar-te d’alta (sempre pots endur-te els documents i mirar-ho amb calma a casa).

Només ens cal una fotocòpia del teu DNI i una foto per al carnet, que no és imprescindible tenir en el moment de fer-se soci o sòcia.

Per donar-te d’alta hauràs d’omplir una fitxa de dades de contacte, signar un compromís, explicar què pots oferir i què t’agradaria demanar durant l’entrevista amb el secretari o secretària. A partir d’aquí et donem un carnet de soci, un talonari de xecs d’hores, la normativa, la llista de socis i sòcies amb les seves ofertes, i t’obrim un compte d’hores amb un saldo inicial de 10 hores perquè puguis començar a fer intercanvis.

Què comporta ser soci o sòcia?

Els socis del Banc del Temps ofereixen els seus serveis i en demanen uns altres que puguin necessitar a la resta de socis. Només cal compartir els teus coneixements o habilitats intercanviant temps per temps. D’aquesta manera afavoreixes la promoció de valors com la solidaritat, la confiança, la convivència i la participació; crees una nova forma de viure les relacions amb els teus veïns i veïnes, afavoreixes la transmissió de coneixements intergeneracionals i incrementes el benestar social de la comunitat, entre d’altres aspectes positius que genera el Banc del Temps simplement a través de les relacions d’intercanvi.

És responsabilitat del soci notificar qualsevol canvi en les seves dades de contacte i/o serveis que ofereix perquè la secretaria pugui informar la resta dels socis.

Formulari sol·licitud informació/preinscripció:

Tots tenim alguna cosa per oferir, i alguna cosa que ens agradaria demanar. Vine a col·laborar en la creació d'una societat més solidària i participativa, compartint el teu temps amb els altres!! T'esperem!

Llista d'exemple d'ofertes Guia funcionament BdT-StB