Com pots fer-te soci?

Com pots fer-te soci?

Vine en horari de secretaria i un soci col·laborador t’atendrà personalment per explicar-te com funciona el BdT,  resoldre tots els teus dubtes i, si vols, donar-te d´alta (sempre pots endur-te els documents i mirar-ho amb calma a casa).

Només ens cal una fotocòpia del teu DNI i una foto per al carnet, que no és imprescindible tenir en el moment de fer-se soci o sòcia.

Per donar-te d´alta hauràs d´omplir una fitxa de dades de contacte, signar un compromís, explicar què pots oferir i què t´agradaria demanar durant l´entrevista amb el secretàri o secretària.  A partir d´aquí et donem un carnet de soci, un talonari de xecs d´hores, la normativa, la llista  de socis i sòcies amb les seves ofertes i t´obrim un compte d´hores amb un saldo inicial de 10 h perquè començar a fer intercanvis.

Què comporta ser soci o sòcia?

Els socis del Banc del Temps ofereixen els seus serveis i en demanen uns altres que puguin necessitar a la resta de socis. Només cal compartir els teus coneixements o habilitats intercanviant temps per temps. D´aquesta manera afavoreixes la promoció de valors com la solidaritat, la confiança, la convivència i la participació;  crees una nova forma de viure les relacions amb els teus veïns i veïnes, afavoreixes la transmissió de coneixements intergeneracionals i incrementes el benestar social de la comunitat,  entre d´altres aspectes positius que genera el Banc del Temps simplement a través de les relacions d´intercanvi.

És responsabilitat del soci notificar qualsevol canvi en les seves dades de contacte i/o serveis que ofereix perquè  la Secretaria pugui informar  la resta dels socis.

Formulari sol-licitud informació/ preinscripció:

Tots tenim alguna cosa per oferir i alguna cosa que ens agradaria demanar. Vine a col•laborar en la creació d´una societat més solidària i participativa compartint el teu temps amb els altres!! T´esperem!

Llista exemple d´ofertes Guia funcionament BdT-SB